Homepage  ►  Noutati  ►  Videoconferinta HD prin H.264 High Profile

Videoconferinta HD prin H.264 High Profile

Definiţie mai bună, claritate mai ridicată, lăţime de bandă redusă la jumătate

Polycom livreaza in premiera solutii de videoconferinta HD, H.264 High Profile

Cu prima şi singura implementare H.264 High Profile pentru transmisii video în timp real, clienţii pot începe imediat să reducă costurile aferente lăţimii de bandă cu până la 50%! Cu H.264 High Profile în soluţiile de teleprezenţă de grup Polycom® HDX®, Polycom continuă să aducă tehnologii de vârf, standardizate, în comunicaţiile vizuale.

Acum, cu mai puţin se obţine mai mult

 High Profile permite o reducere importantă a resurselor de reţea necesare pentru comunicaţiile video ale unei organizaţii. Permite directorilor IT să respecte constrângerile bugetare şi să alimenteze comunicaţiile video cu resurse mai puţine, limitând sau evitând actualizări costisitoare ale reţelei, toate acestea fără a renunţa la standardizare. Implementările video pot fi acum extinse la mai multe sedii, în cel mai eficient mod şi la calitate mai bună decât oricând.

Plusurile de performanţă accelerează adoptarea înaltei definiţii şi reduc costurile

 Trecerea de la Baseline Profile la High Profile asigură plusuri de performanţă pe întregul spectru de lăţimi de bandă. Drept rezultat, sistemele cu înaltă definiţie profită cel mai mult de pe urma High Profile, permiţând adoptarea accelerată a comunicaţiilor HD între organizaţii. Sediile subsidiare, punctele de lucru situate la distanţă, punctele de lucru rurale şi alte locaţii beneficiază acum de calitate HD.

Utilizaţi calculatorul rapid de economii pentru a afla cu High Profile vă reduce necesarul de lăţime de bandă şi costurile.

http://www.polycom.com.ro/global/products/telepresence_video/h264_calculator/index.html?local=roVideoconferinta

Videoconferinţa înseamna comunicarea vizuala între persoane sau grupuri aflate în locaţii geografice diferite ca şi cum ar fi în aceeaşi încăpere.

Într-o videoconferinţă, doi sau mai mulţi participanţi separaţi fizic prin distanţă pot comunica verbal şi vizual şi îşi pot derula activitatea (schimb de date) într-un mod foarte similar cu cel al unei clasice întâlniri. AFLA MAI MULT

Audioconferinta

Audioconferinţa este unul din elementele importante pentru o comunicare eficientă cu partenerii, colegii sau clienţi aflaţi la distanţă.

Echipamentele pentru audioconferință susțin necesitățile dumneavoastră pentru comunicare rapidă şi eficientă fie că sunt soluții IP sau analogice. AFLA MAI MULT

Integrare AV

Sistemele de control centralizat asigură uşurinţa utilizării echipamentelor Audio-Video in timpul şedinţelor.

AVCONF, prin personalul său calificat asigură integrarea completă a echipamentelor Audio-Video (sonorizare, proiecţie şi videoconferinţă) într-un sistem centralizat uşor de utilizat. AFLA MAI MULT

Servicii

Serviciul de închiriere videoconferinţă oferit are la bază tehnologii de procesare video standardizate ITU ce permit comunicarea video între mai mulţi participanţi atât prin medii de comunicare IP şi ISDN. AFLA MAI MULT