Homepage  ►  Servicii

Servicii

Serviciul de închiriere videoconferinţă oferit are la bază tehnologii de procesare video standardizate ITU ce permit comunicarea video între mai mulţi participanţi atât prin medii de comunicare IP şi ISDN.

Actualele nevoi de business impun luarea unor decizii rapide privind adaptarea produselor/serviciilor companiei  Dvs la conditiile actuale ale pietei. Ce se intampla atunci cand cei implicati in procesul de luare a deciziei sunt raspanditi geographic si a doua zi trebuie sa participe la o discutie fata in fata. AVConf prin experienta sa va pune  la dispozitie un mediu colaborativ fără costurile şi complexitatea necesara de a aduce oameni intr-o  singură locaţie.  Cu AVConf soluţii de audio si videonferinta , puteţi efectua în mod regulat intanliri programate sau spontane folosind telefonul, sau accesand un soft pentru videoconferinta de pe notebook-ul Dumneavoastra.

Soft videoconferinta

Este sigur, fiabil şi disponibil 24 de ore pe zi, şapte zile pe săptămână, si nu depindeti de conditiile meteo sau  programul celor care va asigura transportul. Tot ce va trebuie e sa aveti o conexiune la internet, de celelalte ne ocupam noi.

AVCONF oferă spre închiriere echipamente de audio si video conferinţă, instalarea acestora şi asistentă tehnică pe toata durata desfăşurării evenimentului.

Design soluţii Audio Video pentru săli de conferinţe.

Pentru informaţii suplimentare lăsaţi un mesaj la info@avconf.roVideoconferinta

Videoconferinţa înseamna comunicarea vizuala între persoane sau grupuri aflate în locaţii geografice diferite ca şi cum ar fi în aceeaşi încăpere.

Într-o videoconferinţă, doi sau mai mulţi participanţi separaţi fizic prin distanţă pot comunica verbal şi vizual şi îşi pot derula activitatea (schimb de date) într-un mod foarte similar cu cel al unei clasice întâlniri. AFLA MAI MULT

Audioconferinta

Audioconferinţa este unul din elementele importante pentru o comunicare eficientă cu partenerii, colegii sau clienţi aflaţi la distanţă.

Echipamentele pentru audioconferință susțin necesitățile dumneavoastră pentru comunicare rapidă şi eficientă fie că sunt soluții IP sau analogice. AFLA MAI MULT

Integrare AV

Sistemele de control centralizat asigură uşurinţa utilizării echipamentelor Audio-Video in timpul şedinţelor.

AVCONF, prin personalul său calificat asigură integrarea completă a echipamentelor Audio-Video (sonorizare, proiecţie şi videoconferinţă) într-un sistem centralizat uşor de utilizat. AFLA MAI MULT